Opening nieuwe trainingslocatie in Utrecht-Maarssen

Als vereniging bestaan we al ruim 40 jaar en in 2015 hebben we het eindelijk26E0C3F8-9653-4E13-8015-6DAB7D5D1A1C kunnen verwezenlijken om een eigen locatie te openen op de rand van Utrecht en Maarssen. Vanaf 1 januari 2019 breiden we de locatie uit door met Fysiopoint Maarssen een samenwerkingsverband aan te gaan. Met deze stap hebben we voortaan twee goed ingerichte trainingszalen waardoor we een uitgebreider aanbod kunnen leveren aan onze leden.

Onze nieuwe locatie aan de Ambachtsweg 76 is voortaan ons nieuwe trainingscentrum waar we naast reguliere silat trainingen ook wedstrijdtraingen, conditie-/bokstrainingen voor het hele gezin en wapenseminars zullen verzorgen.

Onze zeer ervaren trainers staan ook op deze locatie weer klaar om hun kennis en kunde te delen met de jeugd en volwassenen .

F85A75FE-D981-4EDD-898A-83D9B5BAEB4C

Met dank aan de grote groep vrijwilligers (leden, ouders, vrienden en trainers), die de verhuizing en verbouwing belangeloos mogelijk hebben gemaakt!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *