Sporten met de U-pas

upasDe U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Perisai Diri Utrecht-Maarssen is aangesloten bij deze U-pass en het is dus mogelijk om het gegeven budget hier te besteden. Op de website van de U-pas vind je meer informatie over bijvoorbeeld de werking en het aanvragen van deze pas: www.u-pas.nl

Kom gerust even langs om een proefles op de locatie Utrecht-Maarssen mee te doen voordat je een besluit neemt. Of neem contact op met een van de trainers van de locatie als je nog vragen hebt.

Perisai Diri promotie tijdens Hilversumse Sportfair

pd2

Tijdens een zonovergoten koopzondag in de binnenstad van Hilversum hebben verschillende Perisai Diri leden zich ingezet om bezoekers te interesseren voor onze Silat! Een korte demonstratie is gegeven en vele bezoekers hebben onze flyers ontvangen dankzij uitstekend promotie-werk van onze leden.

pd1

Kom ook naar onze les op woensdag tussen 19:30 uur en 21:00 uur in de gymzaal van de Goudenregenschool op Augustinushof 59 te Kerkelanden, in oktober 2016 train je gratis!

Demonstratie

Aanstaande zondag 25 september is er weer de jaarlijkse sportfair in Hilversum. Ook dit jaar betreden wij het podium voor een demonstratie. Daarnaast zullen wij aanwezig zijn met de PD Kraam en geven wij korte introductie lessen.

PD logo