Examen december

Afgelopen zondag was het weer spannend voor de examenkandidaten. In het laatste examen van het jaar konden zij voor de verschillende graden tonen waarvoor zij de afgelopen maanden weer hard getraind hadden.

Na het afronden van de diverse onderdelen was er na beraad van de examinatoren het besluit gevallen. Wij kunnen 8 leden weer feliciteren met een nieuwe graad.

Bij deze gefeliciteerd!

gr gel

 

Conditietraining

fitVanaf maandag 6 november is er elke week een conditietraining. Deze door silat geïnspireerde conditietraining is een laagdrempelige training die je snel fit krijgt!

De training is elke maandag van 19:30 tot 20:15 op de locatie Ambachtsweg 82. Een speciaal pak is niet nodig, je kunt komen trainen in sportoutfit en op blote voeten. Wel kan het handig zijn om scheenbeschermers en bokshandschoenen mee te nemen, mits je deze hebt natuurlijk.

De training is natuurlijk voor zowel leden als niet-leden. Je kunt altijd even langskomen om het te proberen, vind je het wat dan zijn de kosten € 17,50 per maand. Voor de bestaande leden is de les gratis.

Sporten met de U-pas

upasDe U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Perisai Diri Utrecht-Maarssen is aangesloten bij deze U-pass en het is dus mogelijk om het gegeven budget hier te besteden. Op de website van de U-pas vind je meer informatie over bijvoorbeeld de werking en het aanvragen van deze pas: www.u-pas.nl

Kom gerust even langs om een proefles op de locatie Utrecht-Maarssen mee te doen voordat je een besluit neemt. Of neem contact op met een van de trainers van de locatie als je nog vragen hebt.

Perisai Diri promotie tijdens Hilversumse Sportfair

pd2

Tijdens een zonovergoten koopzondag in de binnenstad van Hilversum hebben verschillende Perisai Diri leden zich ingezet om bezoekers te interesseren voor onze Silat! Een korte demonstratie is gegeven en vele bezoekers hebben onze flyers ontvangen dankzij uitstekend promotie-werk van onze leden.

pd1

Kom ook naar onze les op woensdag tussen 19:30 uur en 21:00 uur in de gymzaal van de Goudenregenschool op Augustinushof 59 te Kerkelanden, in oktober 2016 train je gratis!

Demonstratie

Aanstaande zondag 25 september is er weer de jaarlijkse sportfair in Hilversum. Ook dit jaar betreden wij het podium voor een demonstratie. Daarnaast zullen wij aanwezig zijn met de PD Kraam en geven wij korte introductie lessen.

PD logo